De mooiste dag van je leven – iedereen weet dat daarmee je bruiloft bedoeld wordt. De meeste mensen zijn maanden bezig met het plannen van de bruiloft tot in de kleinste details, omdat het zo’n mooie en belangrijke dag gaat zijn. Een goede planning zorgt ervoor dat je helemaal met het trouwen bezig kan zijn op de dag zelf. Eén van die aspecten die gepland moeten worden? Dat is hoe de dag vastgelegd gaat worden. In deze blog vertel ik je wat meer over hoe ik te werk ga met bruiloften en leg ik mijn proces in vogelvlucht uit.

(Na)genieten van de dag

Zelf ben ik nu ook volop bezig met mijn trouwplannen, dus ik weet hoe leuk en spannend het proces kan zijn! Als fotograaf doe ik mijn best om een handje te helpen en ervoor te zorgen dat niet alleen de dag zelf speciaal is, maar dat je ook fijn kan nagenieten.

Spreekt mijn stijl van fotografie jou aan? Dan kun je altijd een vrijblijvende kennismaking met mij inplannen.

Samen kijken we dan naar hoe we de mooie momenten van je dag het beste kunnen vastleggen. Als fotograaf ben ik natuurlijk de hele dag bij jullie en dat moet natuurlijk wel goed voelen.

Of het nou van de ceremonie tot het feest is, of korter, het is jullie dag en we kijken samen wat het beste is.

Mijn passie ligt bij het vastleggen van de emoties en het persoonlijke aspect van de dag. Daarnaast zorg ik graag voor een uitgebreide galerij, zodat je de hele dag terug kan zien en opnieuw kan beleven. Of het nou digitaal is of in een luxe fotoboek van je trouwdag.

Een persoonlijk proces

Iedere bruiloft is anders. Als fotograaf houd ik veel rekening met hoe jullie die speciale dag voor je zien en wat voor jullie belangrijk is. Om dat beter te begrijpen, werk ik met de volgende stappen:

  • Eerste kennismaking
  • Preshoot (minishoot op locatie)
  • Bruiloft
  • 48 uur eerste preview
  • 4 weken voor alle edits online met extra keuze voor een boek

Ik zou het super leuk vinden om jullie op de foto te zetten! Zijn jullie je bijzondere dag aan het plannen en wil je hierover vrijblijvend in gesprek? Neem dan gerust contact met mij op. Uiteraard kun je op mijn Instagram om een impressie te krijgen van mijn foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *