Content Creatie

De Koekfabriek

De Koekfabriek

Content manager 

Bij De Koekfabriek ben ik verantwoordelijk voor alle visuele uitingen, social media content, film, copy, nieuwsbrieven en het uitzetten van betaalde campagnes. Ondertussen zit ik al bijna één jaar bij De Koekfabriek en ik doe dit met veel plezier. Het is een groeiend bedrijf met veel uitdagingen die ik met heel veel liefde oppak. Neem vooral even een kijkje op de website. Hier vind je ook nog eens meer foto’s gemaakt door mij!

Landgoed Halsaf

Landgoed Halsaf

Het schrijven van een content strategie en een start maken.  

Bij Landgoed ben ik verantwoordelijk voor alle visuele uitingen, social media content, copy en schrijf ik een social media strategie voor ze uit. Na een half jaar zal ik mijn werkzaamheden overdragen aan het team van Halsaf zodat zij dit zelf verder op kunnen pakken. Ze krijgen een strategie rapport en een social media training om zo de social media zelf goed voor te zetten. 

Zij hebben er ook voor gekozen een content database aan te laten leggen door mij. Zo hebben zij de komende tijd genoeg content om mee verder te gaan. 

Razzo Studio

© 2021 Nelson Architecture. All Rights Reserved.

Razzo studio

Voor Razzo Studio mocht ik al hun mooie producten op de foto zetten. Dit was een opdracht waar het puur ging om product fotografie en het aanleggen van een content database. 

Het leuke is dat de foto op franse Marie Claire website is gepubliceerd in een artikel. Klik op de foto om deze te zien.