Previous slide
Next slide

Familiefotografie Noord-Brabant

Samen zijn met familie en dit voor altijd koesteren.

Altijd al een reportage van jouw familie willen hebben, maar het liefst niet te statisch? Tijdens de familie reportage gaan wij samen op pad om jullie op een authentieke manier vast te leggen. 

Lekker ravotten, tikkertje spelen en lachen met elkaar. In het midden van de chaos maak ik foto’s, daar ontstaan de mooiste beelden door. Deze speelse en spontane momenten, dat zijn juist dé momenten om voor altijd te koesteren. Het blijft bijzonder om hier als fotograaf deel van uit te maken. 

Vinden jullie het een beetje spannend om met de familie op de foto te gaan? Als fotograaf zorg ik voor een ongedwongen sfeer, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt. Het is gewoon een uurtje lekker wandelen en genieten. 

Willen jullie binnenkort met mij op pad en wandelen? Ik zie jullie graag voor mijn camera verschijnen. Daarnaast maak ik op aanvraag ook albums. Dit is het perfecte cadeau om na te genieten van dit heerlijke moment met de familie."Een familie
reportage op
een ongedwongen
manier"


Familie fotoshoot: wat kun je verwachten?

  • We spreken een locatie naar wens af
  • Ik denk alvast mee over het creatieve concept van de shoot
  • Tijdens de shoot gaan we vooral heel veel lol hebben
  • Na de shoot selecteer ik de beelden en bewerk ik ze
  • Wanneer ik alles heb afgerond, ontvang je de mooie beelden in een online omgeving. Of heb  je voor een album gekozen? Dan ontvang je deze thuis. 
 

Lieve woorden over Vera:

Wat hebben wij prachtige foto’s laten maken door Vera. Ze zorgt voor een ontspannen en prettige sfeer en kan je goed op je gemak laten voelen tijdens de shoot. Ze is rustig, creatief, professioneel en neemt alle tijd voor je. Vera maakt tijdens de nabewerking van iedere foto naar onze mening echt een stukje kunst. Het was een hele leuke ervaring met als resultaat natuurlijk geweldige foto’s! Absoluut een aanrader.
Albertine en Max
Couple shoot
De fotoshoot met Vera was een fijne ervaring, een shoot is spannend als je niet vaak voor de camera staat maar het ging allemaal heel relaxed en natuurlijk. Over geposeerd is niet perse iets voor ons als familie en dat heeft ze perfect aangevoeld. De foto’s voelen heel natuurlijk en ze stralen, ook dankzij de mooie nabewerking! We zijn er erg blij mee!
Familie shoot
Familie Kuiper
Familie shoot
Vera heeft onze prachtige trouwfoto’s gemaakt. We hebben ervoor gekozen om Vera de hele dag erbij te laten zijn zodat alle mooie momenten werden vastgelegd en dit heeft ze fantastisch gedaan! Er is mooie balans te zien in de foto’s, dat wat je verwacht van trouwfoto’s en de foto’s waaraan je ziet dat Vera ze gemaakt heeft en dat is precies wat wij wilde. Geen stijve en traditionele trouwfoto’s die iedereen heeft maar vooral de liefde en wie wij zijn. Dat heeft Vera geweldig laten zien en daar zij we haar enorm dankbaar voor.
Sandra en Vive
Trouw reportage