Fotografie Noord-Brabant

Jouw verhaal vertellen en koesteren door reportages, die uniek zijn en passen bij de persoon die jij bent. Elk moment is een waardevol moment.

Love - trouwen - familie - BRANDING

TROUW REPORTAGE

Meer weten? Klik dan snel verder!

LOVE REPORTAGE

Meer weten? Klik dan snel verder!

FAMILIE REPORTAGE

Meer weten? Klik dan snel verder!

Branding reportage

Meer weten? Klik dan snel verder!

Lieve woorden over Vera:

Wat hebben wij prachtige foto’s laten maken door Vera. Ze zorgt voor een ontspannen en prettige sfeer en kan je goed op je gemak laten voelen tijdens de shoot. Ze is rustig, creatief, professioneel en neemt alle tijd voor je. Vera maakt tijdens de nabewerking van iedere foto naar onze mening echt een stukje kunst. Het was een hele leuke ervaring met als resultaat natuurlijk geweldige foto’s! Absoluut een aanrader.
Albertine en Max
Couple shoot
De fotoshoot met Vera was een fijne ervaring, een shoot is spannend als je niet vaak voor de camera staat maar het ging allemaal heel relaxed en natuurlijk. Over geposeerd is niet perse iets voor ons als familie en dat heeft ze perfect aangevoeld. De foto’s voelen heel natuurlijk en ze stralen, ook dankzij de mooie nabewerking! We zijn er erg blij mee!
Familie shoot
Familie Kuiper
Familie shoot
Vera heeft onze prachtige trouwfoto’s gemaakt. We hebben ervoor gekozen om Vera de hele dag erbij te laten zijn zodat alle mooie momenten werden vastgelegd en dit heeft ze fantastisch gedaan! Er is mooie balans te zien in de foto’s, dat wat je verwacht van trouwfoto’s en de foto’s waaraan je ziet dat Vera ze gemaakt heeft en dat is precies wat wij wilde. Geen stijve en traditionele trouwfoto’s die iedereen heeft maar vooral de liefde en wie wij zijn. Dat heeft Vera geweldig laten zien en daar zij we haar enorm dankbaar voor.
Sandra en Vive
Trouw reportage