Previous slide
Next slide

Een liefdesverhaal dat voor altijd is! “Waar liefde jouw verhaal is”

Elk stel heeft een uniek verhaal. Misschien kennen jullie elkaar al jaren, of zijn jullie net twee maanden samen. Het maakt niks uit! De liefde is er om gevierd te worden. Hiervoor trek ik alles uit de kast, zodat ik jullie vast kan leggen precies zoals jullie zijn. We kunnen naar de plek gaan van jullie eerste ontmoeting, maken foto’s in het water, wandelen wat af of plannen een golden hour shoot. Tijdens de shoot hebben we vooral heel veel lol en zorg ik ervoor dat het een herinnering zal zijn die jullie nooit meer vergeten. En die helemaal ‘jullie’ is. 

Er is ook de mogelijkheid om een loveshoot te boeken voor jullie bruiloft. Dan gaan we een paar weken voor de bruiloft samen op pad om jullie liefde vast te leggen. Fijn om alvast echt face to face kennis met mij te maken en aan elkaar te wennen. Ik kijk ernaar uit om samen op pad te gaan."Waar liefde,
jouw verhaal is"Love fotoshoot: wat kun je verwachten?

  • We spreken een locatie naar wens af
  • Ik denk alvast mee over het creatieve concept van de shoot
  • Tijdens de shoot gaan we vooral heel veel lol hebben
  • Na de shoot selecteer ik de beelden en bewerk ik ze
  • Wanneer ik alles heb afgerond, ontvang je de mooie beelden in een online omgeving. Of heb  je voor een album gekozen? Dan ontvang je deze thuis.

 

Lieve woorden over Vera:

Wat hebben wij prachtige foto’s laten maken door Vera. Ze zorgt voor een ontspannen en prettige sfeer en kan je goed op je gemak laten voelen tijdens de shoot. Ze is rustig, creatief, professioneel en neemt alle tijd voor je. Vera maakt tijdens de nabewerking van iedere foto naar onze mening echt een stukje kunst. Het was een hele leuke ervaring met als resultaat natuurlijk geweldige foto’s! Absoluut een aanrader.
Albertine en Max
Couple shoot
De fotoshoot met Vera was een fijne ervaring, een shoot is spannend als je niet vaak voor de camera staat maar het ging allemaal heel relaxed en natuurlijk. Over geposeerd is niet perse iets voor ons als familie en dat heeft ze perfect aangevoeld. De foto’s voelen heel natuurlijk en ze stralen, ook dankzij de mooie nabewerking! We zijn er erg blij mee!
Familie shoot
Familie Kuiper
Familie shoot
Vera heeft onze prachtige trouwfoto’s gemaakt. We hebben ervoor gekozen om Vera de hele dag erbij te laten zijn zodat alle mooie momenten werden vastgelegd en dit heeft ze fantastisch gedaan! Er is mooie balans te zien in de foto’s, dat wat je verwacht van trouwfoto’s en de foto’s waaraan je ziet dat Vera ze gemaakt heeft en dat is precies wat wij wilde. Geen stijve en traditionele trouwfoto’s die iedereen heeft maar vooral de liefde en wie wij zijn. Dat heeft Vera geweldig laten zien en daar zij we haar enorm dankbaar voor.
Sandra en Vive
Trouw reportage