Hey, Ik ben Vera

Een levensgenieter met een passie voor het vertellen van creatieve verhalen. Dit doe ik door de reportages die ik vastleg als fotograaf, of de mooie content die ik creëer als marketeer. Het is zo’n fijn gevoel om elke dag op te staan en te doen waar ik zo gelukkig van wordt. 

Vroeger als kind kreeg ik van mijn ouders wegwerpcamera’s mee om een reis vast te leggen. Dit heeft een zaadje geplant en dit is met de jaren meer en meer gaan groeien. Toch heb ik niet gelijk van mijn passie mijn werk gemaakt. Studio Ve is pas echt ontstaan in de corona periode. In die tijd begon ik met bakken, maar tja, die baksels moeten ook vastgelegd worden. Van dat proces genoot ik eigenlijk nog meer dan van het bakken zelf. Dit gaf mij weer de bevestiging: fotografie is echt mijn ding en dat laat ik niet meer los! 

Het voelde écht als de juiste tijd om er voor de volle honderd procent mee aan de slag te gaan, dus ik schreef mij in bij de kvk. Tijdens deze periode studeerde ik ook af als Trend Researcher en Conceptontwikkelaar en vond een baan in de (content) marketing. Dit paste goed binnen mijn passie voor fotografie, omdat ik hier de uitstraling van een bedrijf consistent kan maken door middel van waardevolle content.

Wat vind ik zo bijzonder aan mijn werk als creatief verhalenverteller? 

In mijn beleving is er niets mooier dan het vastleggen van een bijzonder moment. Ik vind het zo fascinerend hoe een foto een verhaal kan vertellen. Met een foto maak je een moment tastbaar: en glimlach, een traan, de emotie en het gevoel dat jullie op dat moment ervaart hebben. Voor de opdrachten als (content) marketeer, vertel ik verhalen door sterke content neer te zetten, aansluitend bij jouw product, dienst en doelgroep. 

Conceptueel denk ik echt met jou mee. Vaak als je een idee naar mij stuurt, begint het in mijn hoofd al te leven. Ik denk mee met het concept van de shoot en probeer jou als persoon écht naar voren te laten komen. Deze skill zet ik ook in voor (content) marketing projecten. Dit zorgt écht voor maatwerk en creatieve resultaten, die je bij jouw concurrent niet snel zal zien. Ik ben altijd helemaal mijzelf en houdt van creatieve processen, waardoor ik de allerleukste concepten en ideeën bedenk.

Wil je meer weten over wat ik allemaal voor jou kan betekenen? Ik ben altijd in voor een gezellig kopje koffie om kennis te maken. Bel direct naar +31(0)681094395 of stuur een e-mail naar vera@studiovephotography.com.