Previous
Next

Yess, jullie gaan trouwen!

Het vieren van de liefde, een super mooi moment. 

De lach op alle gezichten, de mooie details en het vieren van jullie liefde met de mensen die jullie zo dierbaar zijn. Vergeet ook de taart, de ringen, de mooie versieringen en de details van de trouwlocatie niet. Dat moet goed vastgelegd worden toch?

Daar kom ik in the picture: als fotograaf ben ik de hele dag bij jullie bruiloft aanwezig om de spontane momenten vast te leggen. Dit doe ik door pure, ongedwongen, warme en authentieke foto’s te maken met een persoonlijke touch. 

Jullie onvergetelijke dag vertalen in foto’s, daar geniet ik zo ontzettend van. Er gebeurt zoveel op jullie bruiloft, dat het bijna onmogelijk is om alles bewust mee te maken. Ik zorg ervoor dat jullie samen alles naderhand weer opnieuw kunnen beleven, wanneer jullie het fotoalbum openslaan. Dit doe ik door mijn gezicht te laten zien als jullie mij nodig hebben en naar de achtergrond te verdwijnen wanneer jullie samen aan het genieten zijn. Zo ontstaan de spontaanste foto’s en die zijn zo waardevol.
"Een reportage
van je bruiloft
is voor altijd"

Meer informatie?

In de brochure vind je meer informatie over het boeken van een trouwreportage met mij.

Lieve woorden over Vera:

Wat hebben wij prachtige foto’s laten maken door Vera. Ze zorgt voor een ontspannen en prettige sfeer en kan je goed op je gemak laten voelen tijdens de shoot. Ze is rustig, creatief, professioneel en neemt alle tijd voor je. Vera maakt tijdens de nabewerking van iedere foto naar onze mening echt een stukje kunst. Het was een hele leuke ervaring met als resultaat natuurlijk geweldige foto’s! Absoluut een aanrader.
Albertine en Max
Couple shoot
De fotoshoot met Vera was een fijne ervaring, een shoot is spannend als je niet vaak voor de camera staat maar het ging allemaal heel relaxed en natuurlijk. Over geposeerd is niet perse iets voor ons als familie en dat heeft ze perfect aangevoeld. De foto’s voelen heel natuurlijk en ze stralen, ook dankzij de mooie nabewerking! We zijn er erg blij mee!
Familie shoot
Familie Kuiper
Familie shoot
Vera heeft onze prachtige trouwfoto’s gemaakt. We hebben ervoor gekozen om Vera de hele dag erbij te laten zijn zodat alle mooie momenten werden vastgelegd en dit heeft ze fantastisch gedaan! Er is mooie balans te zien in de foto’s, dat wat je verwacht van trouwfoto’s en de foto’s waaraan je ziet dat Vera ze gemaakt heeft en dat is precies wat wij wilde. Geen stijve en traditionele trouwfoto’s die iedereen heeft maar vooral de liefde en wie wij zijn. Dat heeft Vera geweldig laten zien en daar zij we haar enorm dankbaar voor.
Sandra en Vive
Trouw reportage